Ocelová pánev, 24 cm
Kód: 640145Detailní popis produktu
Dobrá ocelová pánev je klasika
Je ideální na prudké restování a grilování masa či zeleniny. Můžete na ní ale také opékat brambory nebo nudle. Vše bude krásně křupavé.
Pánve jsou vhodné k přípravě pokrmů s použitím tuku (zejména smažení), nejsou vhodné k přípravě pokrmů s použitím vody (vaření, dušení).
Vynikají skvělou tepelnou vodivostí.
Robustní železná pánev vysoké kvality - odolná proti poškrábání - vhodná pro všechny druhy sporáku, také indukci - šetří energii - dlouhá životnost.
Ocelovou pánev, aby vám dobře sloužila a nic se na ní nepřipalovalo, musíte doma nejdřív tzv. vypálit. Jak na to?
Novou pánev zbavte ochranné vrstvy (pod tekoucí horkou vodou) a zbytky této vrstvy odstraňte houbou.
Pánev vysušte a dejte do ní po celé ploše vrstvu z bramborových slupek, soli a oleje. Tuto směs 5 – 10 minut smažte. Pak nechte olej vychladnout, vrstvu odstraňte a pánev vytřete ubrouskem. Pánev pak novým olejem vymastěte a pánev ještě jednou krátce prohřejte.
Jak pečovat o ocelovou pánev?
Pánev umývejte pouze vodou, nikdy nepoužívejte čistící prostředky. Po každém umytí ji nechte důkladně vyschnout a vytřete ji tukem.
Rozměry: horní ? 24,5 cm, dno ? 17,5 cm, výška 4 cm, tloušťka materiálu 2 mm.
Objem: 1,2 litry
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.