Nakládáme zeleninu
Kód: 734089Jednička v oboru!
Nabízíme špičkový sortiment a vévodíme trhu s dekoracemi.
Katalog v tištěné podobě
Stálým zákazníkům posíláme papírový katalog do schránky.
Pozitivní ohlasy zákazníků
Za desítky let na trhu jsme nasbírali stovky tisíc spokojených zákazníků.
Přes 9000 výdejen
Naši partneři dopraví veškeré produkty i do vaší lokality.
Detailní popis produktu
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář